• Derbyseger när herrarna tar sin sjunde raka!!!

ENV FF A - JK10 IF A 0-3 (0-0) Herrarna fortsätter att plocka segrar. Torsdagens derbyseger över ENV på Holmavallen var herrarnas sjunde seger på raken. Det var en tuff utmaning som väntade våra herrar då man åkte till Holmavallen för att ta sig an ENV FF. Dessa matcher brukar oftast föregås av en hel del hets då många av spelarna har en relation med varandra. Idag var JK10 ett nummer större än ENV och vinner rättvist med 3-0. Våra herrar är inne i ett fantastiskt stim då detta var sjunde raka segern. Vi är just nu väldigt svårslagna då vi är oerhört diciplinerade defensivt samtidigt som vi besitter en väldigt stark offensiv. Men som ordspråket säger, inga träd växer till himlen så det gäller att vara ödmjuka och fortsätta att lägga ner det hårda jobb vi gjort hittills. Det kommer att ge resultat i det långa loppet. Läs mer om matchen >> Herrar A 3 jun 2023 0kommentarer
  • Femte raka segern för våra herrar och serieledning!

Herrarna tog på Kristi Himmelsfärdsdagen en ganska övertygande seger i E20-derby borta mot Ardala. Det var en homogen insats av ett stabilt JK10 som gav en ganska klar 5-1 seger. Visst matchen var kanske något jämnare än resultatet men JK10-grabbarna var helt klart ett nummer större sett över 90 minuter. Tränare Caspersson var väldigt nökjd med vad han fick se i matchen och med tanke på att vi saknade en hel del tongivande namn så var han väldigt nöjd med de nya spelarna som går in och gör ett jäkla bra jobb. Segern innebär att herrarna just nu toppar division 5 Mellersta efter att ENV vunnit över Grolanda/Floby. Läs mer >> Herrar A 20 maj 2023 0kommentarer
  • Herrarna fortsätter på vinnarspåret!

Fjärde vinsten i rad. Efter förlusten i premiärern borta mot Grolanda/Floby så har våra herrar radat upp fyra stabila segrar. Matchen mot Herlljunga blev mer ett kvitto på att vi vinner matcher trots att spelet inte är på topp. Första halvleken är kanske inte den bästa vi gjort även om den var ganska jämn. Men som i tidigare matcher så har vi visat att vi kan växla upp under andra halvleken, så även idag. Efter att vi varit i underläge 0-1 i paus så går vi ut och tar över i den andra halvleken och vinner ganska rättvist. Visst Herrljunga hade ett par lägen men totalt sett så är det enb homogen insats av hela laget. Läs mer >> Herrar A 13 maj 2023 0kommentarer
  • Herrarna tog en go seger i hemmapremiären!

JK10 IF A - Nossebro IF A 2-1 (0-0) Det blev en go seger i hemmapremiären över Nossebro IF. En seger som trots det jämna resultatet var ganska klar och borde kanske blivit nåt mål större. Benjamin Boström och Johan Malmgren stod för JK10:s mål när de blåsvarta gick ifrån till 2-0 i den andra halvleken. Nossebros reducering i slutminutrarna gjorde det onödigt spännande på slutet. Läs mer >> Herrar A 25 apr 2023 0kommentarer
  • Välkommen Adam Strid!

Vi vill passa på att hälsa Adam Strid varmt välkommen till JK10 IF. Adam som har Vinninga AIF som moderklubb och spelade där under säsongen 2022. Adam kommer närmast från en kort sejour Kållandsö GoIF. Vill passa på att tacka Kållandsö för en mycket bra dialog trots en sen övergång. 22-årige Adam är en allround spelar som är användbar på många positioner där en central position på mittfältet eller mittback kanske är där hans kunskaper kommer bäst till sin rätta. Adam är en utvecklingsbar spelare med otroligt bra blick för spelet som är både kvick och placeringssäker. Besitter en fantastiskt fin passningsfot som kommer att bli värdefull för vårt spel. Vi hoppas och tror att Adam kommer att trivas i vår förening och ser fram emot att se Adam bidra i vår fortsatta fotbollsresa. Varmt Välkommen! Herrar A 4 apr 2023 1kommentar